Műanyag redőny - Győr

Műanyag redőnyök gyors és szakszerű javítása, szerelése Győrben.
Rólunk

Több, mint másfél évtizede foglalkozunk redőnyök szerelésével, készítésével, beleértve mind az alumínium redőnyöket, a műanyag redőnytípusokat, motoros redőnyt és más redőnytípusokat is.

Emellett más árnyékolástechnikai munkák elvégzésével is foglalkozunk, úgy mint szúnyogháló szerelés, napellenzők szerelése, gurtnicsere, stb.

Számunkra kiemelkedően fontos az ügyfelek elégedettsége, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a precíz és gyors munkavégzésre, a minőségi alapanyagokra, valamint az elfogadható árakra.

Tekintse meg referenciáinkat:

Ilyen redőnyöket készítünk

Győri Redőnykészítő Kft.

Cím: 9023 Győr, Pacsirta u. 112.

E-mail: info@redonygyor.com

Redőny rendelés Győr

A műanyag redőny

A műanyag redőny egy olcsó alternatíva, amely egyben kínálja a kiváló minőséget és az elfogadható árakat. Kis nyílászárók esetén is jól alkalmazható, mivel nagyon rugalmas redőnytípus. Sok téveszme létezik a műanyag redőnyök tartósságáról, pedig a műanyag redőny hőre nem lágyuló anyagokból készül, és csak kifejezetten magas hőmérséklet lehet hatással rá, ami normál viszonyok között elképzelhetetlen. Igényes kinézetű, praktikus kialakítású termék, az alumínium redőny és a motoros redőny mellett a műanyag redőny Győr egyik legkeresettebb redőnytípusát jelenti. Többféle színben és méretben is előállítható, legyen szó akár családi házról, lakásról vagy irodáról, középületekről. Igény esetén cégünk a helyszíni felmérést követően nem csak elkészíti, hanem fel is szereli Önnek a megrendelt műanyag redőnyt. Ha a lehető legjobb minőségű műanyag redőnyt szeretné, keressen bizalommal!

Lépjen kapcsolatba velünk:

Cím: 9023 Győr, Pacsirta u. 112.

E-mail: info@redonygyor.com

Redőny rendelés Győr