Motoros redőny - Győr

Motoros redőnyök gyors és szakszerű javítása, szerelése Győrben.
Rólunk

Több, mint másfél évtizede foglalkozunk redőnyök szerelésével, készítésével, beleértve mind az alumínium redőnyöket, a műanyag redőnytípusokat, motoros redőnyt és más redőnytípusokat is.

Emellett más árnyékolástechnikai munkák elvégzésével is foglalkozunk, úgy mint szúnyogháló szerelés, napellenzők szerelése, gurtnicsere, stb.

Számunkra kiemelkedően fontos az ügyfelek elégedettsége, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a precíz és gyors munkavégzésre, a minőségi alapanyagokra, valamint az elfogadható árakra.

Tekintse meg referenciáinkat:

Ilyen redőnyöket készítünk

Győri Redőnykészítő Kft.

Cím: 9023 Győr, Pacsirta u. 112.

E-mail: info@redonygyor.com

Redőny rendelés Győr

A motoros redőny

A motoros redőny alapvetően egy alumínium redőny egy redőnymotorral ellátva, és amelynek készítésekor kiváló minőségű bevonatot használnak. Emellett előnye, hogy az alumínium redőnylamellákban lévő szigetelő anyagnak köszönhetően nem csak árnyékoló szerepet tölt be, hanem az épület hőszigetelésébe is besegít. A redőnymotor lehet kézi vezérlésű, avagy távirányítóval működő is, igény szerint. A motoros redőnyök modern redőnymotorjai esetében megoldható, hogy időkapcsolóval is el legyen látva. Így amennyiben nem tartózkodunk otthon, a motoros redőnyünk az előre meghatározott időpontban fog le- avagy felgördülni. Ez nem csak az árnyékolásban és az épület hőháztartásában jelent komoly előnyt, hanem a ház vagy lakás betörők elleni védelmét is segíti, hiszen így a betörő számára úgy tűnhet, hogy tartózkodik otthon valaki. A motoros redőny Győr egyik legnépszerűbb redőnytípusa, de emellett cégünk készít más típusú redőnyöket is, úgy mint műanyag redőny és hagyományos alumínium redőny. Ha felkeltettük érdeklődését, kérem, bátran keressen!

Lépjen kapcsolatba velünk:

Cím: 9023 Győr, Pacsirta u. 112.

E-mail: info@redonygyor.com

Redőny rendelés Győr